Välkommen till Essma

Inredningsspecialisten för marina miljöer. Essma är ett företag som tillverkar mjukinredningar för båtar och yachter i alla storlekar.

Vi är ett familjeägt företag som grundades 1976 och fyller snart 40 år. Ända sedan början har vi fått äran att vara Nautor och Baltic Yachts hovleverantör. Det har betytt mycket, bland annat på vilka krav vi ställer på våra produkter. För oss är kvalitet och flexibilitet viktiga tillsammans med goda arbetsförhållanden och leveranssäkerhet. Kunden får själv bestämma hurudan kvalitet och material som ska används i deras produkter.

För Essma är det också viktigt att vara långt framme i utvecklingen. Vi kör med ständig utveckling på företaget och moderna arbetsmetoder, 3D planering och en utbildad yrkeskunnig personal, ända från formgivning till slutfinish. Hos oss har vi en bra dokumentation på våra produkter och kan därför erbjuda även kunden After-Sale tjänster.

Ett brett utbud av material, produkter och tjänster till båtar och yachter hittar du hos Essma. När du beställer via Essma får du en produkt med finsk kvalitet och design, och du kan tryggt njuta av båtens bekvämligheter.